ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To karotaki.gr και η Oxigono LTD δεν πρόκειται σε καμία απολύτως περίπτωση να παραδώσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Η μόνη χρήση του ονοματεπώνυμού σας και των στοιχείων παραγγελίας είναι αυτή που υπαγορεύει ο νόμος για την έκδοση φορολογικών παραστατικών. Μετά το χρονικό όριο που ορίζει ο φορολογικός νόμος για την τήρηση των στοιχείων, αυτά διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.

Δεν πρόκειται ποτέ να σας αποστείλουμε διαφημιστικά μηνύματα. Το e-mail σας το ζητάμε για να σας αποστείλουμε επιβεβαίωση της παραγγελίας, το τηλέφωνο και τη διεύθυνση τη χρειάζεται το Courier.


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή γίνεται, αναλόγως την περιοχή που διαμένετε, είτε με courier είτε με συστημένο. Στην πρώτη περίπτωση υποτίθεται ότι φτάνει εντός μίας εργάσιμης ημέρα από την ημέρα που θα το παραδώσουμε στο Courier. Στη δεύτερη περίπτωση οι χρόνοι διαφέρουν και έχουμε δει από αυθημερόν (ναι, μείναμε με ανοιχτό το στόμα) έως και δέκα μέρες.

Από δική μας πλευρά, από τη στιγμή που θα λάβουμε την ειδοποίηση από το PAYPAL ότι έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή, επιβεβαιώνουμε την εισροή του ποσού και συσκευάζουμε άμεσα τα προϊόντα που παραγγείλατε και αν είναι συσκευασμένα πριν τις 5 το απόγευμα τα πάμε εμείς οι ίδιοι στο courier ή στο ταχυδρομείο για να ξεκινήσει η αποστολή τους προς εσάς.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει υπηρεσίες φροντίζουμε αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής να ενεργοποιηθούν και να σας ενημερώσουμε σχετικά.


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με την ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΡΗΤΩΝ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ σας είτε με απ'ευθείας μεταφορά από το PAYPAL.

Για την πληρωμή με ΚΑΡΤΑ χρησιμοποιούμε τον μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό οργανισμό του κόσμου. Τον PAYPAL.

Η συναλλαγή είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυημένη και για τα δυο μέρη που συναλλάσσονται.

Τα πάντα είναι στα Ελληνικά, απλά και κατανοήσιμα.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL

Μπορείτε να εξωφλήσετε και με την κάρτα σας.
Στο κάτω μέρος (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) το PAYPAL έχει ένα γκρι κουμπί που αναγράφει:
Πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα.
Το κάνετε κλικ και πληρώνετε με την κάρτα σας. Τόσο απλά.
Εμείς λαμβάνουμε την ειδοποίηση δευτερόλεπτα, κυριολεκτικά δευτερόλεπτα μετά την εξώφληση της παραγγελίας και εφ'όσον είναι εργάσιμη ώρα, συσκευάζουμε αμέσως την παραγγελία σας.
Αν είστε σε κάποια από τις περιοχές που έχει δωρεάν ταχυδρομικά, θα σας στείλουμε e-mail ως προς το ποια ώρα θέλετε να περάσουμε για να σας παραδώσουμε την παραγγελία.


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ;

Όλες οι πωλήσεις που γίνονται από το karotaki.gr είναι αυτοματοποιημένες έτσι ώστε τα προϊόντα να αποστέλονται στον πελάτη. Υπάρχουν περιοχές στις οποίες τα ταχυδρομικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Προσπαθούμε να επεκτείνουμε τις περιοχές σε καθημερινή βάση. Σκοπός μας είναι ο πελάτης μας να μένει όσο πιο ευχαριστημένος γίνεται. Εκτός από τις δωρεάν περιοχές, υπάρχουν άλλες δύο ζώνες που χρεώνονται με τα αντίστοιχα ταχυδρομικά τέλη. Και αυτά αλλάζουν ανάλογα με την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυδρομείου / courier.

Από την άλλη η έδρα της Oxigono LTD στην οποία ανήκει το Karotaki.gr είναι στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας.

Φυσικά και μπορείτε να περάσετε, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με ΦΠΑ 20% καθώς η πώληση θα είναι μέσα στην ίδια τη χώρα. Ποσό που το γλιτώνετε λόγω ενδοκοινοτικής πώλησης και είναι πολύ μεγαλύτερο από τα ταχυδρομικά.